Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:02 | 15/10/2017

Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μέλη κυκλώματος που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών .

Πρόκειται για πέντε (5) αλλοδαπούς ηλικίας 40, 21, 19, 17 και 31 ετών (4 άνδρες - 1 γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο (2) ακόμη ατόμων, σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Εγκληματικής οργάνωσης, Μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, Διευκόλυνσης Παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα και Παράνομης εισόδου στη χώρα.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (14-10-2017), αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης δύο (2) ύποπτα αυτοκίνητα (όχημα διακίνησης και προπομπό), εντός των οποίων επέβαιναν οι συλληφθέντες.

Ακολούθησε έρευνα των οχημάτων στον κόμβο Λαγυνών κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό τους ενός, επέβαιναν επιπλέον οκτώ (8) αλλοδαποί (3 εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι διακινούμενοι αλλοδαποί εισήλθαν από την ελληνοτουρκική μεθόριο με τη βοήθεια έτερου μέλους του κυκλώματος και παρελήφθησαν από περιοχή του Νομού Έβρου, έχοντας ως τελικό προορισμό την πόλη της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν:

  • τα παραπάνω οχήματα,
  • (8) κινητά τηλέφωνα
  • το χρηματικό ποσό των (1.315) ευρώ και
  • (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής ( tablet )

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μυγδονίας, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis