Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 16/07/2018

Συνελήφθησαν, την 14/15.7.2018, σε περιοχές της Αργολίδας, της Αττικής και της Λέσβου, πέντε (5) ημεδαποί, μία (1) 33χρονη και τέσσερις (4) άντρες ηλικίας 24, 29, 34 και 39 ετών, αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών και Αμαρουσίου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

[custom:google-ads]

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά, που περιλαμβάνει ακόμη δεκατέσσερα (14) άτομα, δέκα (10) ημεδαπούς και τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας από 22 έως 59 ετών, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, μετά από συστηματική και πολύμηνη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, ευρήματα, αλλά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι όλοι οι ανωτέρω, διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κάνναβης, σε περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Αττικής.

Σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την 14/15.7.2018, με την άριστη συνεργασία των ανωτέρω Υπηρεσιών , σε περιοχές της Αργολίδας, της Αττικής και της Λέσβου, εντοπίσθηκαν οι παραπάνω συνεληφθέντες και διενεργήθηκε μεγάλος αριθμός ερευνών σε οικίες, σε περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Αττικής και της Λέσβου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -1.963- γραμμαρίων και -6- φυτά κάνναβης,
  • -19- ναρκωτικά δισκία,
  • τρία (3) μαχαίρια και ένα (1) σπαθί,
  • -40- κροτίδες και ένα (1) βεγγαλικό,
  • δύο (2) ζυγαριές ακριβείας,
  • επτά (7) κινητά τηλέφωνα και -105- πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας,
  • το χρηματικό ποσό των -2.040- ευρώ, ως προερχόμενο από τη τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis