Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:17 | 28/07/2019

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από οικία ηλικιωμένης περιοχής της Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, 84χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι προχθές (26-07-2019) το πρωί, ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας της, την προσέγγισε ένας άνδρας, αποβιβαζόμενος από όχημα, ο οποίος προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, την απασχόλησε και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε αποκρύψει σε εξωτερικό χώρο της οικίας της.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (27-07-2019) το βράδυ σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, με τη συνδρομή αστυνομικών Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από σχετική παραγγελία του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής κατοικίας του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis