Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:16 | 14/09/2018

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σήμερα (14-09-2018) πρωινές ώρες, σε χωριό του Δήμου Σουλίου Θεσπρωτίας, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου καλλιεργητή ναρκωτικών ουσιών, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεμινάριο Αντιτρομοκρατίας - Αναγνώρισης Απειλών & Συμπεριφοράς

 

  • στον προαύλιο χώρο του σπιτιού: φυτεία που αποτελούνταν από συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης, σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος που έφταναν έως τα 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν.
  • στην αποθήκη του σπιτιού (σε τσιμεντένια κρύπτη): ένα πολεμικό τυφέκιο ( kalashnikov ) , με το γεμιστήρα του καθώς και ένα περίστροφο.
  • σε διάφορους χώρους του σπιτιού: (6) ανισοβαρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (264,5) γραμμαρίων καθώς και (30) σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος (7,62) mm .
  • στην κατοχή του 44χρονου: μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,3) γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis