Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 15/01/2017

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε ένας από τους δυο μετανάστες που είχαν ληστέψει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μια 19χρονη κοπέλα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Χίο. Πριν συλληφθεί, όμως, είχε προλάβει να κάνει το ίδιο και σε άλλη μια νεαρή Ελληνίδα!

Ο 21χρονος Σύρος εντοπίστηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν την τελευταία επίθεσή του σε μια 22χρονη γυναίκα, την οποία πλησίασε τα ξημερώματα της Τετάρτης ενώ περπατούσε σε μια δημοτική οδό του νησιού, την χτύπησε και, αφού άρπαξε το αξίας 300 ευρώ κινητό της, τράπηκε σε φυγή. Το κινητό βρέθηκε πάνω του κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.

Στην δικογραφία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου, περιλαμβάνεται και η προηγούμενη ληστεία, που είχε διαπράξει μαζί με έναν άγνωστο ακόμη αλλοδαπό συνεργό του σε βάρος της 19χρονης Τζένη Αγγελίδου, που είχε περιγράψει την περιπέτειά της στο protothema.gr. Οι δυο τους είχαν ακινητοποίησαν τη νεαρή κοπέλα κλείνοντάς της το στόμα και, αφού την χτύπησαν και έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν το κινητό της και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Πηγή:  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis