Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 20/07/2017

Για απάτη μέσω διαδικτύου συνελήφθη προχθές, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας άνδρας 61 ετών, κάτοικος Αθήνας, καθώς πουλούσε, μέσω αγγελιών σε κλειστή ομάδα στο facebook, σκεύασμα που ισχυριζόταν ότι είναι βιολογικός καφές, ο οποίος... προστατεύει τις εγκυμονούσες από αποβολές.

Λόγω... των «θαυματουργών» ιδιοτήτων του «καφέ», μάλιστα, πουλούσε στην τιμή των 50 ευρώ τη συσκευασία των 18 γραμμαρίων.

Ο 61χρονος εντοπίσητκε μετά από έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησαν ύστερα από καταγγελίες χρηστών του διαδικτύου και συνελήφθη σε παγίδα που του έστησαν, δήθεν ως αγοραστές, πληρώνοντάς τον με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε η συσκευασία των 18 γραμμαρίων που περιείχε καφέ σκόνη με πράσινους κόκους, η οποία παραδόθηκε για έρευνα στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και παράβαση της νομοθεσίας για την αγορά προϊόντων και παροχή υπηρεσιών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis