Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 16/04/2016

Ένας 26χρονος Αλβανός που αναζητούνταν ως δραπέτης, καθώς είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε χορηγηθεί και δεν επέστρεψε στις φυλακές Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, ήταν ο αρχηγός σπείρας ομοεθνών του που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και ρήμαζαν επί δυο μήνες τα σπίτια και τα καταστήματα στα χωριά της Θεσπρωτίας.

Οι τρεις αλλοδαποί κακοποιοί ηλικίας 26, 28 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Παραμυθιάς και της Ο.Π.Κ.Ε. στον οικισμό της Κρυσταλλοπηγής Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν και υπέδειξαν μια κρύπτη στην αγροτική περιοχή της Κορίτιανης, όπου έκρυβαν ένα πιστόλι χωρίς φυσίγγια στον γεμιστήρα, διάφορα κλοπιμαία, διαρρηκτικά εργαλεία και μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς. 

Στην προανάκριση, που ανέλαβε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας και βρίσκεται σε εξέλιξη, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει 16 σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό ή σε άλλες πόλεις στα χωριά Κορίτιανη, Κρυσταλλοπηγή, Κοκκινιά, Καλλιθέα, Κάμπο Παραμυθιάς και Ελαία, παραβιάζοντας τα παράθυρα ή τις πόρτες με αιχμηρό αντικείμενο και έκλεβαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας. Ακόμη, διέρρηξαν δύο καφενεία στην Κορίτιανη και στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας. 

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για απόδραση κρατουμένου, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis