Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 26/12/2014

Τέλος στη δράση ενός 26χρονου Μολδαβού που λήστευε ξενοδοχεία στην Αττική έβαλαν στα Πατήσια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας, που αναζητούν και τον συνεργό του.

Ο δράστης, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, τους απώθησε βίαια, τράπηκε σε φυγή, αλλά καταδιώχθηκε και ακινητοποιήθηκε. Και κατά τη στιγμή της σύλληψής του, εξακολούθησε να αντιστέκεται, κτυπώντας με τα χέρια και τα πόδια του τους αστυνομικούς.

Οπως προέκυψε, ο συλληφθείς, μαζί με τον συνεργό του, το τελευταίο δίμηνο εισέρχονταν φορώντας κουκούλες full face σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής και με την απειλή πιστολιού ή μαχαιριού ή τη χρήση χειροβομβίδας ακινητοποιούσαν τους υπαλλήλους και αφαιρούσαν τις εισπράξεις.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι διέπραξαν επτά ληστείες σε ξενοδοχεία στα Πατήσια, τον Αγιο Παντελεήμονα, το Παγκράτι, τη Ν. Φιλαδέλφεια και την Καλλιθέα.

Στη κατοχή του και σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία φαλτσέτα, 42 φυσίγγια, πέντε αμπούλες αερίου, μάσκα προσώπου, μάλλινοι σκούφοι, περιλαίμιο μηχανής, γάντια, κράνος μοτοσικλέτας, κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Πηγή:tanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis