Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:18 | 11/11/2015

Συνελήφθη χθες  το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 49χρονος, ο οποίος είχε λάβει άδεια από  Σωφρονιστικό Κατάστημα των Χανίων αλλά δεν επέστρεψε την οριζόμενη ημερομηνία.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων,  χθες  το μεσημέρι, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων ο 49χρονος και συνελήφθη, ο οποίος ήταν έγκλειστος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα των Χανίων και μετά την πάροδο της χορηγούμενης σε αυτόν πενθήμερης άδειας την 25.04.2014, δεν επέστρεψε ως όφειλε την οριζόμενη ημερομηνία στο Σωφρονιστικό Κατάστημα. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δύο επιταγές χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για τις οποίες εξετάζεται η γνησιότητα τους.

Ο 49χρονος κατηγορείται για παραβίαση περιορισμών διαμονής και πλαστογραφία πιστοποιητικών. 

Από την διενεργηθείσα αστυνομική προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ακόμη δύο καταδιωκτικές αποφάσεις, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

 

http://flashnews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis