Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 11/06/2020

Συνελήφθησαν χθες (10 Ιουνίου 2020) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δύο αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 37 και 28 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη είναι αποτέλεσμα εφαρμογής ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας, χθες το πρωί εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο δέμα με στοιχεία των κατηγορούμενων και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή επιχείρηση διακριτικής επιτήρησης.

Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκαν στο σημείο οι κατηγορούμενοι και όταν η 28χρονη παρέλαβε το δέμα και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση τους ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έλεγχο.

Κατά το έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το δέμα περιείχε μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 240 γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένη μέσα σε ηλεκτρική συσκευή.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία και σε υπό διαμόρφωση κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 37χρονου, βρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια, καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis