Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 25/05/2018

Συνελήφθησαν, χθες (24-05-2018) το μεσημέρι στο Μενίδι Αττικής, στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και της Ομάδας Ειδικών Δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 28χρονη σύζυγός του, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παράνομης εισόδου στη χώρα.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων των προαναφερόμενων υπηκόων Αλβανίας, πιστοποιήθηκε η δράση τους στη διακίνηση ναρκωτικών και εντοπίσθηκε η οικία τους, εντός της οποίας απέκρυπταν τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους στο Μενίδι Αττικής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -12- κιλών και -225- γραμμαρίων, τις οποίες προόριζαν για εμπορία.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης για την πραγματοποίηση των συναλλαγών ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis