Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:41 | 07/09/2017

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν στο πλαίσιο μεθοδικής και ενδελεχούς έρευνας που διενήργησαν, ηγετικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για 54χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος 32χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και για το αδίκημα της αντίστασης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης , που πραγματοποιήθηκε χθες (06-09-2017), στην περιοχή της Άνω Πόλης, εντοπίστηκε ο 32χρονος, ο οποίος νωρίτερα είχε προμηθευτεί δέματα κάνναβης από τον 54χρονο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2017/photos2017b/07092017thessalonikhkannabh.jpg

Στη συνέχεια και αφού εντοπίστηκε το ηγετικό στέλεχος, ακολούθησε έρευνα σε οικία του στην ίδια περιοχή την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • (21) δέματα κάνναβης συνολικού βάρους (20) κιλών και (901,4) γραμμαρίων,
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • (3) κινητά τηλέφωνα, (7) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και (1) κάρτα sim και
  • Το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis