Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται για εκβιασμό του ράπερ Lamanif με ροζ βίντεο

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συνελήφθη η γυναίκα που κατηγορείται για εκβιασμό του ράπερ Lamanif με ροζ βίντεο

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μία 30χρονη Ελληνίδα, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ Lamanif. Η 30χρονη συνελήφθη σε πρώτη φάση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για ναρκωτικά. Ωστόσο, σε βάρος της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει υποβληθεί και έγκληση για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση από τη μεριά του 24χρονου, ενώ δεν αποκλείεται και η εμπλοκή και άλλων ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η σύλληψη αναφορικά με ναρκωτικές ουσίες να μην είναι καθόλου άσχετη με την υπόθεση της εξαφάνισης του Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού και ως Lamanif στον κόσμο της τραπ μουσικής, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο νεαρός μετά την εξαφάνιση του είχε εντοπιστεί εμφανώς ταλαιπωρημένος σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης. Τότε είχε μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ μετά την κατάθεσή του είχε οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες.

ethnos.gr