Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 24/06/2020

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ραφήνα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε έπειτα από αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, στην Ραφήνα Αττικής, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό άνδρα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρήκαν και κατάσχεσαν συσκευές κινητών τηλεφώνων και κάρτες sim .

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς στις 30-11-2019, στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, ενεργώντας από κοινού με τουλάχιστον έναν συνεργό του, διέρρηξαν κτίριο – έδρα πρώην δήμου και αφού κατάστρεψαν το σύστημα συναγερμού αποπειράθηκαν να παραβιάσουν ΑΤΜ, που βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου, κάνοντας χρήση διαρρηκτικών εργαλείων και φιαλών οξυγόνου.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Εφετείων Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, Λαμίας και Καλαμάτας, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών για υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών.

Επιπλέον, ο αλλοδαπός διώκονταν με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, διακεκριμένη και ληστρική κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσσού.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis