Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 28/06/2016

Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να ξεφύγει από το δόκανο που του έστησαν οι άνδρες της Ασφάλειας στη Θήβα, ο 37χρονος αρχηγός της σπείρας κακοποιών που είχαν διαπράξει μια ληστεία και 21 κλοπές τους τελευταίους δυόμισι μήνες. Τις δυο τελευταίες φορές που είχε εντοπιστεί, τραυμάτισε δυο αστυνομικούς σε περιοχή της Αθήνας στα μέσα Απριλίου και έναν πριν από λίγες ημέρες στα Καμένα Βούρλα πέφτοντας πάνω τους με το αυτοκίνητο που οδηγούσε!

Ο 37χρονος Έλληνας μαζί με μια 21χρονη φίλη του που δεν εντοπίστηκε, αναζητούνταν ως ηγετικά μέλη της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε σε σπίτια σε περιοχές της Θήβας και άρπαζε μετρητά και κοσμήματα. Από τις 21 διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, είχαν αποκομίσει λεία ύψους 105.000 ευρώ! Μάλιστα, σε μία περίπτωση είχαν χτυπήσει άγρια μια ηλικιωμένη για να της αρπάξουν μικρό χρηματικό ποσό και ένα δαχτυλίδι!

Στο πρόχειρο κατάλυμα όπου κατοικούσε ο 37χρονος, βρέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου», ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,10 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. φορτηγό του. Τόσο στον ίδιο όσο και στην 21χρονη, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για ληστείες και κλοπές, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η εγκληματική τους δραστηριότητα και να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί τους. 

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis