Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:55 | 23/11/2014

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην Ομόνοια Αττικής, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, ένας υπήκοος Πακιστάν, 29 ετών, μέλος εγκληματικής ομάδας η οποία δραστηριοποιείται στη μεταφορά-προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια.

Εις βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για «Ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», «Μεταφορά-προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας», «Απείθεια» και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς τις πρώτες πρωινές ώρες της 20-11-2014, κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα. Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν έξι υπήκοοι Πακιστάν, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο εν λόγω όχημα στην περιοχή του Έβρου, έχοντας ως προορισμό το εσωτερικό της χώρας.

Για τη μεταφορά τους οι μη νόμιμοι μετανάστες κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 2.000 λιρών Τουρκίας έκαστος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος των αλλοδαπών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής.

Πηγή:zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis