Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 06/11/2020

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (5-11-2020) στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, αλλοδαπός μέλος συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και έτερος αλλοδαπός που ταυτοποιήθηκε η δράση του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, χρησιμοποιώντας ως αποθηκευτικό χώρο εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, διακινούσαν συστηματικά ηρωίνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (14) αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης βάρους -224,3- γραμμ. και (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους -59,4- γραμμ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis