Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:08 | 14/01/2015

 

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες ο “Θεοχάρης”, ο άνθρωπος που φέρεται να νοίκιασε την μονοκατοικία της Αναβύσσου στην οποία κρυβόταν το τελευταίο διάστημα ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης η Αντιτρομοκρατική προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε δύο διαδοχικές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ατόμων στην Καλαμάτα. Ο ένας είναι Έλληνας, γνωστός από τον Αντιεξουσιαστικό χώρο, για τον οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως ανήκει στους νέους συνεργάτες του Ξηρού, στη νέα ομάδα που προσπάθησε να δημιουργήσει το αρχιτρομοκράτης.

Ο δεύτερος είναι Αλβανός υπήκοος, αυτός που φέρεται να εμφανιζόταν στον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας της Αναβύσσου αλλά και στους περίοικους ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού με το όνομα Θεοχάρης, ο ίδιος δηλαδή που αρχικώς νοίκιασε το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στην στενή επιχειρησιακή ομάδα Ξηρού και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε διάφορες αξιόποινες πράξεις. Ήδη εναντίον τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis