Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 15/06/2018

Συνελήφθη, χθες (14-6-2018) το μεσημέρι στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα ένας 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί όπλων, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 11-6-2018 και βραδινές ώρες της 13-6-2018, οδηγοί αστικού λεωφορείου και Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου αντίστοιχα, διερχόμενοι από διασταύρωση οδών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, διαπίστωσαν ότι άγνωστος δράστης με τη χρήση αεροβόλου όπλου προκάλεσε φθορές σε υαλοπίνακες των οχημάτων τους.

[custom:google-ads]

Από την έρευνα του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και διαπιστώθηκε ότι έκανε χρήση του αεροβόλου όπλου από μπαλκόνι διαμερίσματος παρακείμενης πολυκατοικίας.

Σε έρευνα στο διαμέρισμά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, αμπούλα αερίου και τρία μεταλλικά σφαιρίδια.

Κατόπιν των ανωτέρω ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis