Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 14/03/2017

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δραπέτης που είχε επιτεθεί με σπρέι πιπεριού στους αστυνομικούς στη Γλυφάδα. 

Σχεδόν ένα μήνα μετά την επίθεση ο 57χρονος με καταγωγή από την Αρμενία εντοπίστηκε στην περιοχή του Παπάγου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιονατολικής Αττικής.

Στις 15 Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Πανιωνίας στη Γλυφάδα. Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν σε περιπολία αντιλήφθηκε το όχημα που έφερε κλεμμένες πινακίδες. Το σταμάτησαν και τότε ο οδηγός ψέκασε με σπρέι τους δύο αστυνομικούς.

Ο 57χρονος ήταν κατηγορούμενος για κλοπή, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και αντίσταση. Λίγες ώρες αργότερα είχε καταφέρει να αποδράσει μέσα από το κρατητήριο του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας.

Ο δράστης αναζητούνταν από 22-11-2012 ως δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, από το οποίο είχε λάβει άδεια και ουδέποτε επέστρεψε. Εξέτιε ποινή κάθειρξης 24 ετών για ληστείες, βιασμό, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis