Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:24 | 28/03/2015

Συνελήφθη χθες στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά, ένας 27χρονος Χανιώτης κατηγορούμενος για αγορά, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τον 27χρονο παρακολουθούσαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών και σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων. Όπως μεταδίδει το flashnews.gr ενώ κινείτο με αυτοκίνητο, προσπάθησαν περίπου στις 22:00 το βράδυ, να τον σταματήσουν στην περιοχή του Σταλού, προκειμένου να τον ελέγξουν.

Όμως ο 27χρονος προκειμένου αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διαφυγή του απέρριψε από το όχημα μια συσκευασία, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, περιέχουσα ποσότητα κάνναβης βάρους ενός (1) κιλού.

Παράλληλα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο - εκτός του οδηγού - επέβαιναν και δύο μικρά παιδιά. Και οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν, - ευτυχώς χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή τους - αν και σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη του Flashnews.gr, το ένα παιδάκι υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας.

Τελικά, ο 27χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, ενώ μαρτυρίες - που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως - κάνουν λόγο και για ένα ακόμη άτομο το οποίο έχει διαφύγει.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

http://www.news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis