Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:13 | 12/09/2017

Τα μέλη της πολωνικής death metal μπάντας Decapitated συνελήφθησαν στο Λος Άντζελες, καθώς κατηγορούνται πως κράτησαν μια γυναίκα παρά τη θέλησή της μετά από συναυλία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες γαι απαγωγή, ενώ αναμένεται να μεταφερθούν πίσω στο Σποκέιν της πολιτείας Ουάσινγκτον, όπου φέρεται να έλαβε χώρα η απαγωγή.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το συμβάν έλαβε χώρα νωρίς την 1η Σεπτεμβρίου, μετά από live σε τοπικό χώρο συναυλιών . «Η αστυνομία του Σποκέιν έλαβε κλήση από θύμα που ανέφερε περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα μετά από συναυλία στο κέντρο του Σποκέιν, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Αστυνομικός έσπευσε επί σκηνής και βοήθησε το θύμα, ενώ η αναφορά στη συνέχεια απεστάλη στη Μονάδα Ειδικών Θυμάτων.

«Βάσει των πληροφοριών που προέκυψαν κατά την ακόλουθη έρευνα...οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για απαγωγή πρώτου βαθμού στη Σάντα Άννα» αναφέρεται στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Spokesman-Review, δικηγόρος της μπάντας αναφέρει ότι αρνούνται τις κατηγορίες σε βάρος τους.

«Υπάρχει άλλη εκδοχή. Έχουμε μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν πως η καταγγέλλουσα πήγε μόνη της να επισκεφθεί οικειοθελώς τη μπάντα, και έφυγε υπό καλές συνθήκες. Ξεκαθάρισα πως μπορώ να φέρω άμεσα τα παιδιά εδώ και ότι θα συνεργαστούν» είπε σχετικά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Independent, τα μέλη του συγκροτήματος, Μιχάλ Λισέικο, 27 ετών, Βάκλαβ Κιέλτικα, 35, Ραφάλ Πιοτρόφσκι, 31, και Χούμπερτ Βίτσεκ, 30, φέρονται να συνεργάζονται με τις αρχές.

Οι Decapitated ήταν να δώσουν άλλες 13 συναυλίες στη βόρεια Αμερική, προωθώντας τον νέο τους δίσκο, Anticult, πριν επιστρέψουν στην Ευρώπη.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis