Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:58 | 08/01/2017

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια η καταζητούμενη Έφη Ηροδότου για τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Αιμιλίου Ιωάννου σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό, έχει συλληφθεί σύμφωνα με πληροφορίες στην Ελλάδα.

Μετά από πληροφορία της Interpol Λευκωσίας προς την Interpol Ελλάδας ότι η Έφη Ηροδότου βρισκόταν σε συγκεκριμένο χώρο έγινε η συλληψη της μαζί με τους γονείς της που τη συνόδευαν.  Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθησαν και θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι αύριο όπου θα παρουσιαστούν ενώπιον του Εισαγγελέα οπου και αναμένεται να εκτελεστούν τα εντάλματα που εκκρεμούν εις βάρος της.

Η Έφη Ηροδότου βρισκόταν μέχρι σήμερα στη λίστα με τους τοπ- καταζητούμενους της Europol.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ο  άτυχος νεαρός Αιμίλιος Ιωάννου, έχασε την ζωή του, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε χτυπήθηκε σε μια διασταύρωση με φανάρια, από το αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε η Έφη Ηροδότου η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες είχε παραβιάσει το κόκκινο φανάρι.

Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή και σταμάτησε σε ένα αδιέξοδο αφού την είχε καταδιώξει άλλη οδηγός, η οποία είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο έλεγχο αλκοόλης η οδηγός βρέθηκε θετική με υψηλά ποσοστά.

www.offsite.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis