Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 26/07/2018

Χειροπέδες πέντε μήνες μετά την έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης για τον Χάρη Σαρίδη, οποίος εντοπίστηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, o Σαρίδης εντοπίστηκε χθες γύρω στα μεσάνυχτα, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης των ελληνικών αρχών λίγο έξω από Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για τον διαβόητο καταζητούμενο που όπως εκτιμά η Αστυνομία χτυπούσε σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Κύπρο μαζί με τον Χαράλαμπο Καλογερίδη.

Όπως πληροφορούμαστε έρευνες έγιναν και στην οικία του πατέρα του, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

[custom:google-ads]

Ο 34χρονος διαβόητος καταζητούμενος συνελήφθη σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό.

Ο Σαρίδης καταζητείτο από την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καλογέριδης συνελήφθη στις 3 Ιουνίου στη Λάρνακα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, για να γίνει κατορθωτή η σύλληψη του, υπήρξε στενή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των ελληνικών αρχών και της κυπριακής αστυνομίας.

Πηγή: cyprustimes.com

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis