Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 13/01/2015

Στην Ομόνοια εντοπίστηκε ο δράστης, όπου αστυνομικοί απέτρεψαν την αυτοκτονία του και τον συνέλαβαν..

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος Έλληνας ο οποίος στις 7 Δεκεμβρίου πήρε με το φορτηγάκι του από την οδό Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη μία 34χρονη, επίσης Ελληνίδα, ιερόδουλη, την μετέφερε στον Δενδροπόταμο και αφού την χτύπησε με ένα μπουζόκλειδο στο κεφάλι πολλές φορές την πέταξε σε ένα αρδευτικό κανάλι στην περιοχής της Χαλκηδόνας, νομίζοντας πως ήταν ήδη νεκρή.

Σε βάρος του υπήρχε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε μετά από πολυήμερη συνδυαστική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Το θύμα εντοπίστηκε αιμόφυρτο εκείνο το βράδυ, από διερχόμενη οδηγό, πλησίον της διασταύρωσης Βαλτοχωρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας. Η ανευρεθείσα γυναίκα, ούσα τραυματισμένη, διεκομίσθη αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε για διάστημα πέντε ημερών περίπου, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Τη στιγμή που η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη για τη διακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την ταυτοποίηση του δράστη, ο 27χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, ύστερα από πρόθεση αυτοκτονίας που εκδήλωσε και άμεση επέμβαση αντρών της ΟΠΚΕ Αθήνας που στη συνέχεια τον προσήγαγαν στο Τμήμα.

Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μετήχθη ακολούθως στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη βάσει του εκδοθέντος Εντάλματος Σύλληψης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε ένας μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος καθ' ομολογία του ιδίου αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι επιτέθηκε στο θύμα, όταν εκείνη του ζήτησε να σταματήσουν σε ερημική περιοχή του Δενδροποτάμου και πριν κάνουν οτιδήποτε να την αφήσει πρώτα να κάνει χρήση ναρκωτικών. Στο σημείο αυτό, είπε ο δράστης, αντιλήφθηκε τρεις αγνώστους να πλησιάζουν το αυτοκίνητό του και θεωρώντας ότι επρόκειτο για ενέδρα με σκοπό την ληστεία, πάτησε γκάζι και τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια χτύπησε με το μπουζόκλειδο την ιερόδουλη, θεωρώντας ότι του την είχε «στήσει». Αυτό βεβαίως δεν προέκυψε από την κατάθεση το θύματος, ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή:news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis