Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 18/03/2016

Σε εξέλιξη είναι στις Βρυξέλλες μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Πληροφορίες αναφέρουν  ότι μέσα σε σπίτι στο Μολενμπεκ εντοπιστηκε και συνελήφθη τραυματισμένος, επειτα από ανταλλαγή πυρών, ο Σαλά Αμπντεσλάμ, εγκέφαλος των επιθέσεων με 130 νεκρούς στο Παρίσι. 

Επίσης, σύμφωνα με τοπικά μέσα υπάρχει επίσης ένας νεκρός και ένας ακόμη τραυματίας.

 

 

 

 

 

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ αναχώρησε άρον - άρον από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε

 

 

 

 

Aποτυπώματα του Σαλά Αμπντελσλάμ είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα οπου έκαναν έφοδο η βελγική αστυνομία πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την εισαγγελία ο άνδρας που σκοτώθηκε στην επιχείρηση  λεγοταν Σαμίρ Μπουζίντ και βρισκόταν σε έναν κατάλογο καταζητούμενων προσώπων, πιθανότατα ήταν ο Μοχάμεντ Μπελκαΐντ, γεννημένος την 9η Ιουλίου 1980, ο Αλγερινός ο οποίος σκοτώθηκε την Τρίτη, 15η Μαρτίου.

Το επώνυμο «Μπουζίντ» βρισκόταν σε καταλόγους καταζητούμενων προσώπων των γαλλικών και των βελγικών αρχών από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν είχαν ανακαλυφθεί στοιχεία που τον συνέδεαν με μια μεταφορά μετρητών από τις Βρυξέλλες σε μια γυναίκα που σκοτώθηκε μαζί με άλλους υπόπτους στο Παρίσι, πέντε ημέρες μετά τις επιθέσεις.

 

http://www.thetoc.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis