Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:09 | 07/05/2016

Στη σύλληψη μέλους εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στη διακίνηση και εμπορία μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων και καπνού, προχώρησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 19χρονο υπήκοο Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Εγκληματική Οργάνωση» και παραβάσεις των Νόμων «Περί Τελωνειακού Κώδικα» και «Περί ρυθμίσεως ζητημάτων που αφορούν στη φορολογία καπνού».

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (06-05-2016), εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο προαναφερόμενος τη στιγμή που παραλάμβανε από αποθήκη υπεραστικών λεωφορείων στο κέντρο της πόλης, χαρτόκουτα, τα οποία έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι περιείχαν συνολικά (2500) πακέτα τσιγάρα και (595) συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, συγκρότησε από κοινού με έτερους συνεργούς του, εγκληματική οργάνωση με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους, από τη διακίνηση και εμπορία ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis