Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:01 | 28/01/2017

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο του Αγρινίου, αλλά όχι μόνο, είχε βάλει στο στόχαστρό της μια τριμελής συμμορία διαρρηκτών στην οποία συμμετείχε τουλάχιστον ένας ανήλικος! Μάλιστα, είχαν φτάσει στο σημείο να «χτυπούν» ακόμη και τα... σφαιριστήρια!

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να συλλάβουν έναν 20χρονο που φέρεται ως επικεφαλής της τριμελούς ομάδας, ενώ αναζητούν έναν ανήλικο ηλικίας 16 χρόνων και έναν ακόμη συνεργό τους που δεν έχει ταυτοποιηθεί. Και οι τρεις κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 

Ως τώρα, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες αποπειράθηκαν τη νύχτα της 18ης Ιανουαρίου να διαρρήξουν ένα καφεκοπτείο και την επομένη άρπαξαν 200 ευρώ από το ταμείο ενός αρτοποιείου και διάφορα είδη. Την περασμένη Τετάρτη, διέρρηξαν μια καφετέρια και άρπαξαν δυο φορητούς υπολογιστές αξίας 1.000 ευρώ, δυο σκληρούς δίσκους αξίας 200 ευρώ, μια φωτογραφική μηχανή αξίας 150 ευρώ, 830 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και 18 φιάλες με ουίσκι! Το ίδιο βράδυ διέρρηξαν και το σφαιριστήριο, από το οποίο έκλεψαν 30 ευρώ και ένα laptop αξίας 300 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis