Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 20/10/2018

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά (3.730) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (300) συσκευασίες με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 15 κιλών

[custom:google-ads]

Ο δράστης κατά την διάρκεια της έρευνας επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ενώ όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, τους απωθούσε με τα άκρα του, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Οι συνολικοί διαφυγόντες δασμοί και φόροι, από την παράνομη διακίνηση των λαθραίων καπνικών προϊόντων ανέρχονται συνολικά στο χρηματικό ποσό των (16.876) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης των λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis