Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 24/11/2017

Συνελήφθη στις 15 Νοεμβρίου 2017 στα Σεπόλια, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, 32χρονος υπήκοος Συρίας, ηγετικό μέλος οργανωμένου κυκλώματος που διακινούσε παράνομα μετανάστες.

Ειδικότερα, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης διακίνησης μεταναστών, διακρίβωσε τη δράση εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείτο στην παράνομη προώθηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα.

[custom:google-ads]

Τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και φορτηγά οχήματα, εντός των οποίων απέκρυπταν τους μετανάστες και τους προωθούσαν από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα, με αντίτιμο από 1.000 έως 2.200 ευρώ το άτομο.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ηγετικό μέλος του κυκλώματος ο 32χρονος υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν (2) εντάλματα σύλληψης του Ανακριτικού Τμήματος Ροδόπης, για διοργάνωση και συμμετοχή σε δύο υποθέσεις παράνομης προώθησης μεταναστών.

Κατόπιν των ανωτέρω σχεδιάσθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Σεπολίων για τη σύλληψη του. Ο 32χρονος κατά τη στιγμή της σύλληψης αντιστάθηκε σθεναρά, απωθώντας και κτυπώντας τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis