Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:40 | 02/08/2019

Συνελήφθη χθες (01-08-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης , 32χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα εννέα αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε ο 32χρονος να μεταφέρει με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητ ο, έναντι χρηματικής αμοιβής, διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, εννέα  αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, καθώς και ένα συνοδευμένο από αυτούς ανήλικο . Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος στερούνταν αδεία ικανότητας οδήγησης, ενώ οι τέσσερις από τους μεταφερόμενους αλλοδαπούς είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

[custom:google-ads]

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, για το προαναφερόμενο Ι.Χ.Φ όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 30-07-2019 στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης από τον 53χρονο ιδιοκτήτη του. Το Ι.Χ.Φ. όχημα αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: Στοχευμένοι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση διακίνησης ναρκωτικών και τον εντοπισμό φυγόποινων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis