Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:02 | 06/04/2020

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Με την ίδια κατηγορία βαρύνεται και ένας 24χρονος ημεδαπός, συνεργός του δράστη τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δράστες, προχθές το πρωί, στην Αμαλιάδα, ενεργώντας από κοινού, με ακόμα έναν 24χρονο εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από την αυλή της οικίας του μια μοτοσικλέτα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι συνέλαβαν τον 34χρονο και ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του συνεργού του.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει από την 03-04-2020 έως και την 04-04-2020, ακόμη τρεις κλοπές σε οικία, περίπτερο και αγρόκτημα, απ΄ όπου αφαίρεσαν 210 λίτρα ελαιόλαδο, μια τηλεόραση και 80 οικόσιτα ζώα (κότες και γαλοπούλες).

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 34χρονου και κατέσχεσαν μέρος των κλεμμένων αντικειμένων και πιο συγκεκριμένα την μοτοσικλέτα, το κινητό τηλέφωνο και 60 λίτρα ελαιόλαδο, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis