Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:05 | 24/11/2017

Σε μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία για τη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Περιβόλα.

[custom:google-ads]

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης διέφυγε μέσω της Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου.

Πρόκειται για 36χρονο, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ο δράστης κατάφερε να μπει στο εσωτερικό του καταστήματος, αφού φέρεται να παραβίασε πλαϊνή πόρτα της επιχείρησης. Μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται "τυφλό" καθώς δεν έχει επαρκή φωτισμό. Αφαίρεσε συνολικά 23 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη όλα τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι είχαν εξακριβώσει άμεσα την εμφάνιση του δράστη και το όχημα διαφυγής, ενημερώνοντας παράλληλα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis