Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 14/01/2016

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός θηροφύλακα, συνελήφθη 40χρονος κυνηγός στην 'Αρτα. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος προχθές το απόγευμα, στο εθνικό πάρκο στο Μύτικα 'Αρτας, κατά τη διάρκεια ελέγχου για παράνομη θήρα, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του 42χρονου θηροφύλακα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα, να εντοπιστεί ο κυνηγός χθες το μεσημέρι και να συλληφθεί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας 'Αρτας με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας 'Αρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το κυνηγετικό όπλο του δράστη, η άδεια κατοχής τους οποίου ήταν ληγμένη, κατασχέθηκε. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών 'Αρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας 'Αρτας.

 

 

http://www.imerisia.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis