Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:34 | 18/03/2016

Στη σύλληψη ενός 41χρονου άνδρα Ρομά προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, καθώς και της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Ο ύποπτος θεωρήθηκε επικίνδυνος από την αστυνομία και για το λόγο αυτό καταστρώθηκε οργανωμένη επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο ακόμα Ρομά, ηλικίας 48 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο 41χρονος άνδρας κατηγορείται για το θάνατο ενός άνδρα 35 ετών, ο οποίος, μαζί με έναν 31χρονο, προμηθεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης ναρκωτικές ουσίες την περιοχή των Σαγαίικων. Μετά από έρευνα που έγινε, η αστυνομία κατέληξε στον εντοπισμό του υπόπτου, τον οποίο και συνέλαβε. 

Στην κατοικία του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και χρηματικό ποσό 920 ευρώ. Ο 41χρονος κατηγορούμενος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis