Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 07/04/2020

Ένας 56χρονος άνδρας συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στο Βόλο, καθώς καταδίωκε τον...κορονοϊό. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στη θεσσαλική πόλη όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ένα αυτοκίνητο κινούνταν με υψηλή ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της πόλης κάνοντας μάλιστα απότομους ελιγμούς. Μπροστά από το αυτοκίνητο προπορευόταν ένα δίκυκλο που έκανε delivery.

Αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε την ξέφρενη κούρσα του αυτοκινήτου. Άμεσα, Α.Τ. Βόλου και Τροχαία έσπευσαν στο σημείο. Ξεκίνησαν να καταδιώκουν το ΙΧ που ακολουθούσε τρελή κούρσα και το ακινητοποίησαν στο ύψος της οδού Γαλλίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκλειστική προσφορά για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας από την PIZZΑ FAN


Φορούσε στο κεφάλι φακό με led φωτάκια

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε στο οδόστρωμα. Στο κεφάλι του φορούσε φακό με φωτάκια τύπου led και άρχισε να διαμαρτύρεται.

Οπως είπε στους αστυνομικούς καταδίωκε τον… κορονοϊό και εξαιτίας τους, του ξέφυγε. Αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Εκείνος επέμενε ότι με τον φακό που φορούσε στο κεφάλι είχε τη δυνατότητα να εντοπίζει τον… κορονοϊό και πριν τον σταματήσουν τα περιπολικά ήταν ένα βήμα πριν να  τον πιάσει.

Μάλιστα είδαν τα έγγραφά του και του βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, πριν του επιτρέψουν να μπει στο όχημά του και να επιστρέψει σπίτι του. Έτσι μπήκε τέλος στην… καταδίωξη του νέου ιού.

Η αναφορά στην αστυνομία από τη γυναίκα του

Όσον αφορά την ταυτότητά του, πρόκειται για έναν 56χρονο που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν διωκτικές αρχές ή ψυχιατρικές υπηρεσίας. Μάλιστα η σύζυγός του, την επόμενη της τρελής… καταδίωξης, υπέβαλλε σε βάρος του αναφορά στο Α.Τ. Βόλου.

Σύμφωνα με την ίδια, ξαφνικά, κι ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δείγματα γραφής, άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Όπως ανέφερε, δεν ήταν καλά ψυχολογικά μετά την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για τον 56χρονο που στο μεταξύ εξαφανίστηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Εντοπίστηκε στην Αθήνα όπου είχε πάει να δει την κόρη του και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Νίκαιας.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis