Συνελήφθη 65χρονος που κρατούσε στο σπίτι του 17χρονη που είχε πείσει να το σκάσει από το σπίτι της και ασελγούσε εις βάρος της

ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ
Συνελήφθη 65χρονος που κρατούσε στο σπίτι του 17χρονη που είχε πείσει να το σκάσει από το σπίτι της και ασελγούσε εις βάρος της

Προσέγγισε την 17χρονη στο facebook, της έταξε μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι και την έπεισε να ταξιδέψει μόνη της από την Κέρκυρα στο Αγρίνιο για να τον συναντήσει όπου και ασέλγησε σε βάρος της.

Το σπίτι στο χωριό της Κέρκυρας, για τη 17χρονη ήταν φυλακή. Έλεγε ότι θέλει να φύγει. Τα λόγια του 65χρονου την είχαν γοητεύσει κι έτσι το περασμένο Σάββατο έφυγε με το ΚΤΕΛ.

«Μιλούσαν στο τηλέφωνο μιλούσαν και στο fb. Κάποια στιγμή που μπόρεσα και πήρα το τηλέφωνο της έλεγε πώς να φύγει, με ποιον τρόπο να φύγει και που θα την περίμενε αυτός για να συναντηθούν» συνέχισε η μητέρα.

Η ανήλικη ταξίδεψε από την Κέρκυρα όπου ζει μέχρι το Αντίρριο. Εκεί την περίμενε ο 65χρονος.Την οδήγησε στο σπίτι του στο Θέρμο Αγρίνιου και σύμφωνα με τις αρχές ασέλγησε σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί μετά από 48 ώρες και με τη βοήθεια των μηνυμάτων κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη στο σπίτι του 65χρονου. Οι αρχές αμέσως τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν δυο τάμπλετ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο ηλικιωμένος την Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: thebest.gr