Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:10 | 30/10/2019

Συνελήφθη, στη Νίκαια, ο 67χρονος, ο οποίος αναζητείτο από τις 9 Οκτωβρίου 2019, ως δραπέτης των φυλακών Τίρυνθας, από τις οποίες είχε λάβει άδεια και δεν επέστρεψε.

Τη σύλληψη έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο συλληφθείς εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης 20 ετών και 7 μηνών για ανθρωποκτονία, ληστεία, ψευδή καταμήνυση και άλλα αδικήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες της 25-10-2019 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείτο από 9-10-2019 ως δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, από το οποίο είχε λάβει άδεια και ουδέποτε επέστρεψε.

Στο προαναφερόμενο Κατάστημα Κράτησης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης -20- ετών και -7- μηνών για ανθρωποκτονία, ληστεία, ψευδή καταμήνυση και άλλα αδικήματα.

[custom:google-ads]

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, κατσαβίδι, -3- πλαστικά ομοιώματα περιστρόφων και -1- όπλο που προσομοίαζε με πιστόλι κρότου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis