Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 11/12/2019

Τα πρόσφατα επεισόδια στο Καβούρι αλλά και ειδικότερα θέματα ασφάλειας βρέθηκαν στην ατζέντα των συζητήσεων μεταξύ δημοτικής αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Διευθυντή της υπηρεσίας, Ταξίαρχο Βασίλη Βραντζά καθώς και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αντώνη Δουκάκη.

[custom:google-ads]

Τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών που έχει και την ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας, Βασίλης Παπαμιχαήλ αλλά και ο νέος άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Ασφάλειας και Δημοτικής Αστυνομίας, Νίκος Κρέζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος ζητά ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και πιέζει πολιτικά για την πλήρη στελέχωση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, όπως είχε δεσμευτεί ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ προσωπικά στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, μέσα από τον περιορισμό των αποσπάσεων και των τοποθετήσεων αστυνομικών σε φρουρές «υψηλών» προσώπων αλλά και μέσα από την κάλυψη του συνόλου των οργανικών θέσεων στο Τμήμα Ασφάλειας και το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν ακόμα την εξέλιξη των δεικτών εγκληματικότητας στον Δήμο, διαπιστώνοντας μια σαφή τάση μείωσης μετά την συγχώνευση των τριών τμημάτων σε ένα, ενώ η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να συνδράμει το έργο της ΕΛΑΣ με κάθε πρόσφορο τρόπο.

3vita.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis