Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:57 | 13/12/2018

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Την ώρα που το σύνολο των ενστόλων λάμβανε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς τα  επιδικασθέντα, σύμφωνα με τις αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας αναδρομικά, από τις περικοπές των επιδομάτων τους, έρχεται το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και με μια ατεκμηρίωτη και γενικόλογη ανακοίνωση μικρού μήκους, προσπαθεί να ρίξει ακόμη περισσότερο σκοτάδι στο ήδη σκοτεινό τοπίο για το τί μέλλει γενέσθαι με τα αναδρομικά των 6000 και πλέον Ειδικών Φρουρών και Αστυφυλάκων προερχόμενων εξ αυτών, θέλοντας σε μερικές γραμμές ‘’γενικής ιατρικής’’ να κλείσει άρον-άρον το φιάσκο με τη μη καταβολή των αναδρομικών στους συναδέλφους.

[custom:google-ads]

    Η φυσική ηγεσία του Σώματος και οι οικονομικές υπηρεσίες του Αρχηγείου αρνούμενες  πεισματικά να παραδεχτούν τα λάθη τους και θέλοντας μάταια να τα υπερασπιστούν χωρίς καμία βάση,  επιδεικνύονται  σε μια άνευ προηγούμενου προσπάθεια μισθολογικής  υποκατηγοριοποίησης  και διαχωρισμού Αστυνομικών. Ανθρώπων της αστυνομικής οικογένειας,  οι οποίοι καθημερινά δίνουν κυριολεκτικά το αίμα τους για την ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας, υπηρετώντας τον πολίτη μέσα από τις πιο μάχιμες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

      Οι διατάξεις και οι νόμοι που επικαλείστε στην φτωχή σας ανακοίνωση κύριοι του Αρχηγείου για να φτωχοποιήσετε τους Ειδικούς Φρουρούς και να τους εξαιρέσετε από την καταβολή των αναδρομικών, είναι οι ίδιες διατάξεις με τις οποίες χιλιάδες άλλοι ένστολοι έλαβαν τα χρήματα τους. Η ενημέρωση των συνδικαλιστικών  φορέων των Ειδικών Φρουρών όλης της Επικρατείας δεν έγινε ποτέ και τα όποια ελάχιστα μάθαμε, τα μάθαμε από διάφορους δορυφόρους σας. Και σήμερα  προσπαθείτε να πείσετε τους συναδέλφους πως ενημερώσατε. Δεν μας είπατε όμως το πότε. Θα σας το πούμε λοιπόν εμείς… Μας ενημερώσατε  κατόπιν εορτής και ελλιπέστατα.        

     Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, η οποία φαίνεται να λαμβάνει θετική θέση για την αποκατάσταση της σε βάρος μας αδικίας, να δώσει ένα τέλος στο άδικο οικονομικό τέλμα στο οποίο μας οδήγησαν οι λάθος χειρισμοί του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη της και όλους τους Ειδικούς Φρουρούς και Αστυφύλακες προερχόμενους εκ του θεσμού, σε αγωνιστική εγρήγορση, ώστε εάν χρειαστεί να κάνουμε γιορτές έξω από το Αρχηγείο μας, μαζί με τα τις υπόλοιπες Ενώσεις Ειδικών Φρουρών,καθώς αυτό,  αποφάσισε αυταρχικά οι φετινές εορτές μας να είναι φτωχότερες έναντι των υπολοίπων συναδέλφων μας.

Για το

 

Δ/Σ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis