Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 31/03/2020

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

 

Η Ένωσή μας, συνεχίζει τις απολυμάνσεις στα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.Α.), της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής (Δ.Α.Ν/Α.Α.), της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.) καθώς και των Α΄ & Β΄ Τμημάτων Τροχαίας Ν/Α Αττικής.

Την Πέμπτη 02/04/2020 και ώρα 08:00΄, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση των οχημάτων της Δ.Α.Α.Α. της Δ.Ε.Α.Δ. και των όμορων τμημάτων Τάξης, Ασφαλείας και Τροχαίας της Νοτιοανατολικής Αττικής, στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Εν συνεχεία την ίδια ημέρα, περί ώρα 11:30΄, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη απολύμανση των τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Parking του κτιρίου όπου στεγάζεται η Δ.Α.Ν/Α.Α. (Αργυρουπόλεως 94-96, Αργυρούπολη).

Το Προεδρείο της Ένωσής μας, με αίσθημα ευθύνης και συναδελφικότητας, συνεχίζει παράλληλα με το Υπουργείο και την φυσική Ηγεσία, να προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες απολύμανσης των υπηρεσιακών οχημάτων, προκειμένου να θωρακίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συναδέλφους μας, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας δίπλα στους συναδέλφους μας, κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε για αυτούς, τις οσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες υγιεινής για την αντιμετώπιση της διάδοσης του covid-19.

                                                                                 Για το Δ.Σ.

                                                -Ο-                                                                            -O-
                                          Πρόεδρος                                                            Γεν. Γραμματέας

                             ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                            ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                       6978079503                                                              6948040159

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στέλιος Δημητράκης: Απαραίτητη η ρύθμιση θεμάτων αλλοδαπών εγκλωβισμένων στην χώρα μας


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis