Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:27 | 14/09/2015

Με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου από την εισαγγελέα της έδρας συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Το δικαστήριο, νωρίτερα,  απέρριψε τις ενστάσεις της υπεράσπισης και υιοθετώντας την εισαγγελική  πρόταση επιφυλάχθηκε μόνο για μία, αυτή του κατηγορουμένου Διονύση Λιακόπουλου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας Λούκμαν και ζητεί την άρση του τηλεφωνικού  του απορρήτου.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν να υποβάλλουν νέα ένσταση επικαλούμενοι την συνθήκη του Παλέρμου με το σκεπτικό πως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης διότι δεν έχει προκύψει οικονομικό όφελος στην υπόθεση.

Ωστόσο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας αποφάσισε πως «δεν τίθεται θέμα ένστασης αλλά  το θέμα αφορά την ουσία της υπόθεσης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα δεν κάθεται στο εδώλιο κανένας πρώην ή νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλά ούτε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης.

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis