Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:28 | 21/03/2016

Στο σκοτάδι συνεχίζουν να βρίσκονται οι Αρχές σε ότι αφορά την υπόθεση θρίλερ με τα τρία μουμιοποιημένα πτώματα που βρέθηκαν σε σπίτι στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε σήμερα δεν ήταν σε θέση να βρει τα ακριβή αιτία θανάτου των τριών αγνώστων, καθώς οι σοροί δεν φέρουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή κακώσεις σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. 

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι κοντά τους δεν βρέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ή κάποιο μαγκάλι που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τον ταυτόχρονο θάνατό τους από αναθυμιάσεις και δηλητηρίαση με μονοξείδιο. Μεγάλο εμπόδιο στην έρευνα του ιατροδικαστή αποτελεί το γεγονός ότι τα σωθικά τους βρίσκονταν σε πλήρη αποσύνθεση, κάτι που υποχρεώνει τις Αρχές να περιμένουν και τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να εξαχθεί ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα.

Υπενθυμίζουμε ότι η κατοικία είχε παραχωρηθεί δίχως μίσθωμα σε τρεις αλλοδαπούς και εικάζεται πως είχαν πεθάνει πάνω από ένα μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις Αλγερινούς, ηλικίας 18, 23 και 25 ετών, στους οποίους είχε παραχωρηθεί το σπίτι δίχως μίσθωμα.

Τα τρία πτώματα βρέθηκαν από έναν ομοεθνή τους, ο οποίος ενημέρωσε τους κατοίκους και την αστυνομία. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχει προκύψει ότι ήταν αλγερινής καταγωγής και ηλικίας 18, 23 και 25 ετών. Εικάζεται πως βρίσκονταν εκεί για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα. Στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες ή όπλα, ώστε η όλη υπόθεση να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 20 περίπου μέρες, εμφανίστηκε ένας υποψήφιος αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος μπήκε μέσα για να δει τους χώρους, διέκρινε τους Αλγερινούς να «κοιμούνται» και απέσυρε το ενδιαφέρον του, λέγοντας πως κατοικείται και πως βρήκε μέσα ανθρώπους. Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ήδη νεκροί, αλλά ο υποψήφιος αγοραστής υπέθεσε πως ξεκουράζονταν.

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis