Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:26 | 07/09/2019

Στο ευρύτερο πλαίσιο ειδικών δράσεων διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

[custom:google-ads]

  • 9 άτομα για περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 2 αλλοδαπών ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι διέρρηξαν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Επιβατών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του δύο τσάντες. Επιπλέον από την έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού προέκυψε ότι οι ανωτέρω διέρρηξαν σε προγενέστερο χρόνο έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και αφαίρεσαν αντικείμενα από το εσωτερικό του.

  • 2 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 19χρονου αλλοδαπού στην περιοχή της Σταυρούπολης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 2 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους (20,5) γραμμαρίων.
  • 1 άτομο για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Πρόκειται για 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis