Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 27/05/2015

Σε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, όλα μαθήματα Κατεύθυνσης, συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλήνιες εξετάσεις. 
 

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης θα εξεταστούν στα Λατινικά και οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης στη Χημεία.


Οι υποψήφιοι της τεχνολογικής κατεύθυνσης που έχουν επιλέξει τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών θα εξεταστούν στο μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον», ενώ όσοι έχουν επιλέξει τον κύκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής θα εξεταστούν στην Ηλεκτρολογία.

Και η σημερινή ημέρα είναι «βαρόμετρο» για την πορεία των βάσεων, καθώς όλα τα μαθήματα είναι κατεύθυνσης, έχουν δηλαδή ειδική βαρύτητα, για την τελική βαθμολόγηση των υποψηφίων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή με την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλων, μαθήματα στα οποία και πάλι οι υποψήφιοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς έχουν συντελεστές βαρύτητας. 

Οι υποψήφιοι μετά την Παρασκευή θα κάνουν μία μικρή ανάπαυλα προκειμένου να εξετασθούν την ερχόμενη Τρίτη στο τελευταίο μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, με περίπου 105.000 υποψήφιους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. 

Οι βάσεις εισαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis