Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:45 | 15/09/2019

Συνεχόμενες οι επιτυχίες της Ειδικής Ομάδας Περιπολιών και Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών!! Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους!!

Χθες βραδινές ώρες οι συνάδελφοι της ομάδας αυτής χάρη στην παρατηρητικότητα τους εντόπισαν άτομο στο κεντρικό αεροσταθμό του Αερολιμένα Αθηνών που κινούταν ύποπτα, σε έλεγχο που διενήργησαν, το άτομο αυτό δεν δικαιολογούσε την παρουσία του στο συγκεκριμένο χώρο, οι συνάδελφοι τον προσήγαγαν για περαιτέρω έρευνα και διαπιστώθηκε πως είχε αποφάσεις για κλοπές, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του!!

Επίσης πολλά συγχαρητήρια πρέπει να δωθούν στους συναδέλφους που εργάζονται στο Γραφείο Διαβατηριακού Ελέγχου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την ομαλή λειτουργία του Αερολιμένα και για την ταχύτατη εξυπηρέτηση όλων όσων ταξιδεύουν που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν τις 100.000 επιβάτες ημερησίως!! Οι συνάδελφοι που εργάζονται στο διαβατηριακό έλεγχο δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη αυτών!!

Οι επιτυχίες τους είναι καθημερινές τόσο στην σύλληψη ατόμων που προσπαθούν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα όσο και στην σύλληψη ατόμων που εκκρεμούν εις βάρος τους αποφάσεις!Αξίζει να σημειωθεί πως είναι επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση της συγκεκριμένης υπηρεσίας με επιπλέον αστυνομικό προσωπικό διότι λειτουργεί με τον ίδιο αριθμό (περίπου) αστυνομικών που λειτουργούσε πριν την έναρξη πτήσεων από τον Δορυφορικό Αεροσταθμό (satellite building) και πριν την εφαρμογή του Ευρωπαϊκου κανονισμού που απαιτεί πληκτρολόγηση όλων των Ευρωπαίων πολιτών που ταξιδεύουν για εκτός schengen προορισμούς, αλλαγές που απαιτούν επιπλέον αστυνομικό προσωπικό για την λειτουργία και την εφαρμογή τους!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στους συναδέλφους, διότι παρα τις ελλείψεις που δημιουργήθηκαν λόγω Δορυφορικού Αεροσταθμού και Ευρωπαϊκού κανονισμού, κατάφεραν το ακατόρθωτο χάρη στην εμπειρία τους και στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν και συνεχίζουν καταβάλουν!!

aantiproedros19

Βρέντας Ηλίας
Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis