Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:45 | 23/11/2017

Συνελήφθησαν το τελευταίο δεκαήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκατρείς (13) αλλοδαποί για διακίνηση καπνικών και απομιμητικών προϊόντων. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

  • Πρωινές ώρες της 12-11-2017 στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 48χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, διότι στην κατοχή του και ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία-αποθήκη, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -6.012- πακέτα τσιγάρων και -235- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -14.560- ευρώ προερχόμενο από την πώληση των τσιγάρων.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας.

  • Πρωινές ώρες της 13-11-2017 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -186- πακέτα τσιγάρων και -8- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας.

[custom:google-ads]

  • Απογευματινές ώρες της 14-11-2017 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 47χρονος υπήκοος Σουδάν, διότι κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (θήκες και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, τσάντες, πορτοφόλια κλπ) επώνυμων εταιρειών.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης.

  • Μεσημβρινές ώρες της 15-11-2017 στον Κολωνό, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, τρείς (3) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 15, 20 και 20 ετών, διότι κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση -167- πακέτα τσιγάρων και -35- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κολωνού.

  • Μεσημβρινές ώρες της 16-11-2017 στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, ένας 58χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -590- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το ανωτέρω Τμήμα Ασφαλείας.

  • Πρωινές ώρες της 18-11-2017 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -327- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα.

  • Πρωινές ώρες της 19-11-2017 στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου, τρείς (3) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -610- πακέτα τσιγάρων και -231- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το ανωτέρω Τμήμα Ασφαλείας.

  • Πρωινές ώρες της 21-11-2017 στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -160- πακέτα τσιγάρων και -4- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας.

  • Πρωινές ώρες της 21-11-2017 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -130- πακέτα τσιγάρων και -9- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis