Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:25 | 02/09/2018

Θα ηθελα να γνωστοποιήσω και να κάνω μια σύντομη αλλα περιεκτική ανάλυση για το Μισθολόγιο επειδη πολλοι συνάδελφοι, μου θετουν ερωτήματα σχετικά με αποφάσεις ΣτΕ και για το ύψος των παράνομων παρακρατηθέντων ποσών (αναδρομικών):
- Πηραμε αρχικά με νόμο 4307/14, τα μισα χρηματα για χρονικό διάστημα απο 1/8/12 εως 31/12/14, ητοι για 29 μήνες δηλαδή, ενω απο 1/1/15 μας έδωσε μόνιμες αυξήσεις στο ημισυ πάντοτε της αρχικής δικαστικής απόφασης ΣτΕ.
- Τωρα ενόψει δεύτερης απόφασης ΣτΕ και λογω προθεσμίας που λήγει 10 Νοεμβρίου 2018 απο Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ προς Υπουργείο Οικονομικών, πρεπει να μας δώσουν το αλλο ημισυ, δηλαδή για χρονικό διάστημα απο 1/8/12 εως 31/12/16, άρα 53 μήνες συνολικά.
- Αρα το ποσο που μας οφείλουν ειναι σχεδον περίπου χονδρικά διπλάσιο, απ' ό,τι μας χορηγήθηκε αρχικα, ενώ βέβαια σκεφτείτε πως ολοι μας με το παλιότερο Μισθολόγιο είχαμε λάβει μισθολογικές προαγωγές (αύξηση βασικών μισθων και χρονοεπιδοματος, καθε διετία και για τα δύο αυτά ποσά), οπότε αλλα ποσά ειχαμε το 2012, άλλα το 2014, άλλα το 2016 κλπ.
- Υποψη σας οτι απο το 2017 ισχύει το νεο Μισθολόγιο (φτωχολόγιο) του νομου 4472/17 που μαλλον και αυτό θα κριθεί ως αντισυνταγματικο και θα ακυρωθεί απο ΣτΕ κατόπιν της νεας αίτησης ακύρωσης με μπροστάρη την ΠΟΑΣΥ.

[custom:google-ads]
- Όπως εχω ενημερωθεί λέγεται οτι τον Οκτώβριο 2018 θα δοθεί σε ολους μας και λογω της πολιτικής ρευστής και περίεργης κατάστασης ενα μεγαλο ποσό, ή παράδειγμα 1000 ευρω σε ολους και τα υπόλοιπα σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις μέχρι λιγες σχετικά ομως ή να μας χορηγηθεί το ήμισυ των αναδρομικων και το υπολοιπο πάλι σε μηνιαίες δόσεις...
- Το ΣτΕ ή θα απορρίψει ως αντισυνταγματικες τις διατάξεις του νέου Μισθολογιου του νόμου 4472/17 ή θα παραπεμφθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ η υπόθεση οποτε παλι μαλλον θα την κερδίσουμε πιστευω, αλλα ενδεχομένως θα καθυστερήσει αρκετα τότε...
- Υποψη ότι σε αυτο το Μισθολόγιο στα ενδικα μεσα στο ΣτΕ είμαστε μονο εμείς ως Αστυνομικοι με ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ και κανενας αλλος ένστολος των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων...
- Συνολικά και συμπερασματικά λοιπόν η νεα οποιαδήποτε πολιριξη ηγεσια της χωράς (Κυβέρνηση) μετα Μνημονίου, θα πρεπει να ξαναδεί ολικά και μεσα στο διατακτικο των δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ, όλο το Μισθολόγιό μας, με την προϋπόθεση να επιστρέψουμε στα μισθολογικά δεδομένα του Ιουλίου 2012 (στο υψος του τότε ν. 3205/03 - ειδικό Μισθολόγιο), απλώς να αλλαξουν προφανώς ονομασίες και υψος τα επιδόματα και οι Βασικοί μισθοί μας,
ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΈΠΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΊΟ 2012!
Ολα αυτά βεβαια αξίζει να αναφερθεί ότι ειναι επιτυχίες του Αστυνομικού και γενικότερα του Ένστολου Συνδικαλιστικού Κινήματος!

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΌΦΙΛΟΣ
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis