Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:10 | 19/03/2015

Η προσπάθεια δυο ανδρών να ρυμουλκήσουν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το δικό τους σε δρόμο του Έβρου έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς της Συνοριακής Φύλαξης Φερών, οι οποίοι πλησίασαν για να δουν τι είχε συμβεί. Με έκπληξη είδαν ξαφνικά τους δυο άνδρες να το... βάζουν στα πόδια!

Καθώς ήταν προφανές πως έκρυβαν κάτι ύποπτο, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους ακινητοποίησαν σε μικρή απόσταση. Όταν έκαναν έρευνα στα δυο οχήματα, βρήκαν μέσα στο ρυμουλκούμενο έναν τόνο και 144 κιλά όστρακα που ήταν ακατάλληλα για κατανάλωση, καθώς οι διαστάσεις τους ήταν μικρότερες από το επιτρεπόμενο! Οι δυο ύποπτοι, ένας 22χρονος και ένας 45χρονος, συνελήφθησαν και τα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν.

Στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκε το παράνομο φορτίο, διαπιστώθηκε πως στο πρώτο Ι.Χ. αυτοκίνητο υπήρχαν 46 σάκοι με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'' βάρους 817 κιλών και 15 σάκοι με όστρακα του είδους ''τελλίνα'' βάρους 316 κιλών. Στο δεύτερο αυτοκίνητο, που είχε υποστεί βλάβη, ήταν φορτωμένος ένας σάκος με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'' βάρους 11 κιλών.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis