Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:43 | 15/02/2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α για συνδιοργάνωση μιας σημαντικής Ημερίδας Ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί την 26 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 18:00 στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Οι διεκδικήσεις του Συλλόγου είναι απόλυτα δίκαιες και όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών που εκτός από το πένθος, έχουν να διαχειριστούν και την αναλγησία του κράτους. Μετά τις περικοπές στις συντάξεις χηρείας, δεν είναι λίγες οι οικογένειες που πρέπει να επιβιώσουν με ψίχουλα. Κι αυτό έχουμε δει να συμβαίνει και σε οικογένειες θανόντων συναδέλφων μας που προσπαθούν να επιβιώσουν με μεγάλες δυσκολίες.

Στην Ημερίδα θα παρευρεθεί ο Δρας Απόστολος Καλιαμπός, ο οποίος θα δώσει διάλεξη με θέμα«Διαχείριση του πένθους στην οικογένεια».

Για το φλέγον ζήτημα των συντάξεων χηρείας και το περιεχόμενο του ειδεχθούς αρθ. 12 του Ν.4387/2016 θα ενημερώσει ο κ. Γεώργιος Ρωμανιάς. Εν συνεχεία, ο ίδιος θα αναλύσει τους Νόμους που αφορούν το Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν στις ζωές μας.

Παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι συνάδελφοι να παραστούν στην Ημερίδα.

    

Στον αγώνα αυτό πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες, δυναμικοί και αλληλέγγυοι!

   

Θεσσαλονίκη, 15 Φεβρουαρίου 2018

       

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis